Zasoliraj na Mini Talent Show-u

Organizatorji vabijo mlade, nadarjene pevce in pevke od 5. do vključno 15. leta, da postanete Zvezde Odra v Mavrični deželi in »zasolirate« v glavni vlogi!

Število tekmovalcev je omejeno na največ 50, razporejeni pa bodo v dva predizbora, v četrtek in petek. Najboljših 20 mladih talentov bo uvrščenih v finale, ki bo v soboto. Zmagovalca bo izbrala strokovna žirija, čaka pa ga lepa, »zasolirana« nagrada organizatorja Pivovarne Laško Union, tečaj solo petja v vrednosti 500 evrov neto, s katerim bo lahko svojo nadarjenost še bolj razvil.

Prijave pošljite na elektronski naslov zasoliraj@agencija101.si do najkasneje 12. julija 2018. Prijava mora vsebovati ime, priimek, starost kandidata ter kontakt enega od staršev. Razpisni pogoji so na voljo na spletni strani http://www.sola.si/sl/mini-talent-show/. Kontakt Tina Čoga, e-naslov: tina.coga@heineken.com

Mini Talent Show bo potekal v Zdraviliškem parku v Laškem, v četrtek in petek, 12. in 13. julija, od 17h do 19.30, v soboto, 14. julija, pa od 10h do 13h. V primeru slabega vremena bo izbor v Kulturnem centru Laško.

Ne zamudite odlične priložnosti! Prijavite se in se potegujte za #zasolirano nagrado, ki bo pomagala razvijati vaš talent.