Odmevi

Aktualna obvestila, predfestivalsko dogajanje in napovedi.

Ostajamo najbolj priljubljen festival

V soboto se je z mega koncerti zaključil odrski del 54. festivala Pivo in cvetje Laško, s tradicionalno parado festivala ter Mednarodnim festivalom plehmuzik pa je v nedeljo padla še zadnja zavesa.

Mavrična dežela v nedeljo

Obveščamo vas, da bomo program Mavrične dežele v nedeljo izvajali na ploščadi pri Kulturnem centru.

Razkrivamo presenečenje – Sokoli in Pankrti, prvič skupaj!

Doslej še nerazkrito glasbeno presenečenje letošnjega festivala in tudi zaključek koncertnega dogajanja na največjem odru Zlatorog je zares kar dvojni paket, nastop Sokolov in Pankrtov.

Pokaži svoj talent - mini talent show na festivalu Pivo in cvetje Laško

Pokaži svoj glasbeni talent!

Mladi pevski talenti vabljeni na Mini Talent Show festivala Pivo in cvetje Laško, iščemo novo Zvezdo Odra v Mavrični deželi, ki bo »zasolirala« v glavni vlogi.

Prijavi se in se poteguj za #zasolirano nagrado, s katero bo tvoj talent zasijal v popolnosti.

Mavrična dežela

Že sámo ime pove, da gre za mavrico aktivnosti, ki so namenjene predvsem mladim. Zdraviliški park Laško se bo tudi letos spremenil v športno, ustvarjalno, kreativno, pa tudi tekmovalno otroško središče, kjer bo vsak otrok našel aktivnost zase.

Superskupina na našem festivalu

Avstralsko ameriška superskupina The Dead Daisies, ki jo je leta 2013 ustanovil ritem kitarist David Lowy, se je po nekaj menjavah članov ustalila v zasedbi, ki se bere kot enciklopedija rocka.

Vrhunec poletja je vsakič drugačen

Naš festival je vsako leto osvežen, raste in vedno preseneča. Tudi letos smo poskrbeli za številne spremembe.

Izjemna doživetja za vso družino

Domačini, člani lokalnih kulturnih, hortikulturnih, etnografskih in športnih organizacij, pripravljajo izjemno pestro dogajanje.